Haberler
K BELGESİ SRC DANIŞMANLIK 10.05.2010
YETKİ BELGELERİ İÇİN BELGELENDİRME VE DANIŞMANLIK
Karayolu Taşıma Kanunu ve Yönetmeliğine giren taşımacılık, acentelik, taşıma işleri komisyonculuğu, taşıma işleri organizatörlüğü, nakliyat ambarı işletmeciliği, kargo işletmeciliği, lojistik işletmeciliği, dağıtım işletmeciliği, terminal işletmeciliği ve benzeri faaliyetler ile kendi araç/araçlarıyla kendi ana esas iştigal konusu kapsamında işini idame ettirmek amacıyla getir-götür türünden eşya/yük ve yolcu taşımacılığı faaliyetlerinde bulunacak gerçek ve tüzel kişilerin yapacakları faaliyetlere uygun olan yetki belgesini/belgelerini temin edebilmek amacıyla verilen hizmetler.
Yetki belgeleri

SRC, ODY, ÜDY BELGELERİNİN MUAFİYET KAPSAMINDA DOĞRUDAN TEMİNİ
Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında faaliyet gösteren gerçek veya tüzel kişiler ile bunlar tarafından istihdam edilen/edilecek kişilerden Mesleki Yeterlilik Belgesi’ne sahip olma şartına tabi olanlara, yasanın tanımış olduğu hakları ve mevzuatlarda ki imkanları kullanarak yeri geldiğinde araştırarak kişi ya da firmalara belgeleri eğitime gitmeden, sınava girmeden, fahiş bedeller ödetmeden en önemlisi iş kaybı yaşatmadan temin edilmesidir.


SRC, ODY, ÜDY BELGELERİ EĞİTİMİ HİZMETİ
Mesleki Yeterlilik Belgesi'ne sahip olma şartına tabi olupta yönetmelikte ki doğrudan alma şartlarına haiz olmayan kişilere, istemiş oldukları ve yapmış oldukları taşımacılık faaliyetine esas teşkil eden belgeler kapsamında eğitimlerin verilmesi, takip eden sınav süreci için hazırlanmaları ve başvurularının yapılması hizmetlerini içerir.

PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME BELGESİ HİZMETİ
Karayolu Taşıma Kanunu, Karayolları Trafik Kanunu ile ilgili yönetmeliklerle, sürücüler için zorunlu hale getirilen psikoteknik değerlendirme belgesinin temini amacıyla yapılan hizmetleri içermektedir.

YETKİ BELGESİ YENİLEME VE DEĞİŞTİRİLMESİ HİZMETİ
Yetki belgelerinin yenilenmesi, değiştirilmesi veya ilk defa alınacak olması arasında prosedür olarak fazla bir fark yoktur. Yenilenmesi istenilen belge kapsamında, taşımacının yetki belgesinin yenilenmesine ilişkin genel ve özel şartlara sahip olacağının yanısıra ilk başvuruda ki gibi gerekli belgelerin hazırlanması ve dosya halinde sunulması gerekecektir. MÜRACAT 216 364 12 03

YETKİ BELGESİNE ARAÇ İLAVESİ / DÜŞÜMÜ HİZMETİ
Yetki belgesi sahipleri, taşımacılık faaliyetleri süresince taşıt kartı olmayan ya da diğer bir anlatımla, yetki belgesinin eki taşıt belgesine eklenmemiş taşıtları taşıma faaliyetlerinde kullanamazlar. Denetime maruz kalmaları halinde bu konumdaki araç/araçlar için Karayolu Taşıma Kanunu'nun 26. maddesinin (a) bendine göre 2.044.-TL idari para cezasıyla cezalandırılırlar. Taşımacı satın aldığı aracın taşıt kartını temin etmeden, taşıtını kesinlikle trafiğe çıkartmaması gerekir. Talep etmeniz halinde, yeni alınan aracınız/araçlarınız asgari sürede belgelendirilecek, atıl süreyi minimize ederek bu yönde ki iş kayıplarınızın önüne geçilecektir.
araç ilavesi ve düşümü hizmeti

FİRMA BİLGİLERİNDE Kİ DEĞİŞİKLİKLERİN BİLDİRİMİ HİZMETİ
Yetki belgesi sahibi gerçek ve tüzel kişiler, yetki belgesini aldıktan sonra ya da ileri bir tarihte unvan, adres, vergi dairesi, ortaklık, hisse devri, sermaye miktarı, yönetici, acentelik sözleşmeleri ve taşıtlara ilişkin değişiklikleri, değişikliğin meydana geldiği tarihten itibaren 60 gün içinde Bakanlığa bildirmekle yükümlüdürler. Bu önele uymayan taşımacı (5) uyarma cezasıyla, cezalandırılır.
Kesinlikle gözardı edilmemesi gereken değişiklik bildirimleri için en doğru hizmeti alabilir, yönetmelik ve genelgelerden eşzamanlı bilgilendirilir, yönlendirilirsiniz.
firma bilgilerinde ki değişikliğin bildirimi yükümlülüğü
K 1 K 2 SRC BELGESİ UZMAN KİŞİ
YUNUS GÖRKEN 532 495 36 36
www.lidertrafik.com.tr
[email protected]



Diğer Haberler
Başlık Tarih
MUAYENELERİ ARTIK DOĞUŞ-AKFEN-TÜVSÜD 17.11.2008
ARAÇ MUAYENE HARÇ ÜCRETLERİ 17.11.2008
TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENELERİ İSTANBUL DA 17.11.2008
ARAÇ MUAYENE NİZİ BİZ YAPIYORUZ 17.11.2008
ARACINIZIN MUAYENESİ BİLGİ 16.11.2008
ARAÇMUAYENE Sİ ÖZELLEŞTİ TÜVTÜRK 21.11.2008
ARAÇ MUAYENELERİ VE ARAÇ MUAYENESİ YAPIL 21.11.2008
tse belgeli trafik müşavirliği 22.07.2009
tse belgemizi aldık. 27.07.2009
LİDERENT RENT A CAR HİZMETİNİZDE 15.08.2009
K BELGELERİNDE DENETİMLER BAŞLADI 04.05.2010
K BELGESİNDE SON DURUM 04.05.2010
K BELGESİ SON DURUM 13.05.2010
K BELGESİ SRC TRAFİK KARAYOLU YÖNETMELİĞ 08.06.2010
K YETKİ BELGESİ SONUCU İÇİN ACELE EDİN.. 30.06.2010
k belgesi src psikoteknik hatırlatma 22.07.2010
K BELGESİ FİYAT LİSTESİ / YETKİ BELGESİ 19.01.2011

 


 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Lider Trafik © 2016